5: Electric Commerce and Enterprise Useful resource Planning Essay

п»їChapter 05: Electric and Portable Commerce and Enterprise Devices

TRUE/FALSE

1 ) The length of the sales process for the normal B2B deal is much much longer and involves more decision makers than for the conventional C2C sales.

ANS: TPTS: 1REF: An Introduction To Electronic Commerce

2 . The B2C market holds more of the information headlines, nevertheless the B2B marketplace is considerably larger and is developing more rapidly.

ANS: TPTS: 1REF: An Introduction To Electronic Trade

3. Forrester Research predictions that the amount of mobile business will reach $31 billion by 2016 or regarding one-third in the total B2C e-commerce sales.

ANS: FPTS: 1REF: Portable Commerce

four. The market pertaining to mobile trade in North America is growing old much later than in Western The european union and Asia.

ANS: TPTS: 1REF: Portable Commerce

five. P-cards works extremely well for a number of purposes, which include storing a user's economical facts, medical health insurance data, credit-based card numbers, and network id codes and passwords.

ANS: FPTS: one particular

REF: Ecommerce And M-Commerce Technology System

6. The sector of wholesale web commerce is investing in MRO goods and services.

ANS: TPTS: 1REF: Digital And Mobile Commerce Applications

7. An electric exchange permits competitors and suppliers to get and sell merchandise, trade industry information, and run back-office operations.

ANS: TPTS: 1REF: Electronic And Mobile Trade Applications

8. The practice of market segmentation divides the pool of potential suppliers in subgroups usually defined with regards to the size of the subgroup.

ANS: FPTS: 1REF: Electronic And Mobile Business Applications

being unfaithful. AdMob is known as a mobile advertising and marketing provider that serves up advertisings for shows on BUSINESS-ON-BUSINESS Web sites and it is part of Google earning over $10 billion per year in advertising income.

ANS: FPTS: 1REF: Electronic And Portable Commerce Applications

10. Over 300 billion coupons are distributed each year in North America however , less than 2% of those coupons are redeemed.

ANS: TPTS: 1REF: Electronic And Mobile Business Applications

11. Although transformation to an e-commerce or m-commerce system allows organizations to reduce the cost of organization, it almost never results in improved accuracy of order digesting and order fulfillment.

ANS: FPTS: 1REF: Electronic And Mobile Business Applications

12. Over 95% of Site visitors leave a buying site with no making a purchase; retargeting is a technique to recapture these kinds of shoppers.

ANS: TPTS: 1REF: Electronic And Mobile Business Applications

13. During the new economic downturn, various people and businesses have got turned to batering as a means of gaining goods and services and many Web sites have been completely created to support this activity.

ANS: TPTS: 1REF: Electronic digital And Mobile Commerce Applications

14. A certificate authority is a dependable third-party firm that assures that people granted digital accreditation are, in fact , who they claim to be.

ANS: TPTS: 1

REF: E-Commerce And M-Commerce Technology Infrastructure

15. A charge card is yet another name for a credit card, that they both have precisely the same rules and restrictions.

ANS: FPTS: you

REF: Ecommerce And M-Commerce Technology System

16. Digital certificates verify both customer and supplier identities in an e-commerce transaction.

ANS: TPTS: 1

REF: E-Commerce And M-Commerce Technology Infrastructure

seventeen. The Protect Sockets Coating communicates process secures delicate data linked to e-commerce yet without the utilization of encryption.

ANS: FPTS: 1

REF: E-Commerce And M-Commerce Technology Infrastructure

18. Transaction processing devices and procedure data that describes important business ventures.

ANS: TPTS: 1REF: An Overview Of Purchase Processing Devices

19. Supply data motorisation is the catch and quick processing of transaction info.

ANS: FPTS: 1REF: An understanding Of Deal Processing...

Popular

 Electronic Dance Music Conventional paper Final
Electronic Dance Music Conventional paper Final

п»їBrandon J. Morgan Globalization Laura Hymson Tuesday. January. 20th, 2015 Global Music Culture - EDM A fastest developing musical genre that has likewise flourished…...

 ccld level 5 product 5 Essay
ccld level 5 product 5 Essay

Clairette Daniel Device 5: Specialist care in children's care learning and development. 1 . Be familiar with values, principals and statutory frameworks that underpin support provisions in children's treatment…...

 Format of Investigatory Daily news
Format of Investigatory Daily news

Format of Investigatory Newspaper The project write-up should be computerized, double-spaced in short connection paper, each page put in a obvious book and follows this format: Name page-title…...

 Analysis of Alice in Wonderland Dissertation
Analysis of Alice in Wonderland Dissertation

How do the editing and mise en field help to construct meaning and provoke response in the ‘Alice in Wonderland'? In Tim Burton's 2010 remake of ‘Alice in Wonderland', the…...